Elérhetőségek

2141 Csömör,
Kacsóh Pongrác utca 6.
Telefon: 06-28/543-950
E-mail küldése

Aktuális hírek

1. Beiratkozás

Beiratkozás 2020/2021-es nevelési évre

 

Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvoda

Rózsakert Óvodánk azokat a családokat várjuk, akik családias légkörben szeretnék gyermekeik nevelését és elfogadják a hitéleti szellemiséget.

Bemutatkozó

Kedves Szülők!

Az emberi erőforrások minisztere határozatba foglalta az óvodai beiratkozás rendjét a veszélyhelyzetre való tekintettel. A határozat szerint a Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvodában 2020. április 2 – április 20. között kell lebonyolítanunk a beiratkozást. Fontos információ, hogy a szülők úgy tudják beíratni gyermeküket óvodánkba, hogy SZÁNDÉKNYILATKOZATOT töltenek ki, és azt április 17-ig elektronikusan eljuttatják a rozsakert@lutheran.hu email címre.

 

Tisztelettel és szeretettel, Biró Zsuzsanna, intézményvezető

 

Dokumentumok a 2020/21-es évi beiratkozáshoz:

   1. Szülői tájékoztató Óvodai beiratkozásról

   2. Szülői szándéknyilatkozat géppel kitöltendő

 

  1. Szülői tájékoztató a 2020/21. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról

Tájékoztatjuk a tisztelt Szülőket, hogy az emberi erőforrások minisztere veszélyhelyzetre tekintettel határozatban szabályozta a 2020/21. nevelési évre szóló óvodai beiratkozási rendet.

Intézményünkre a „körzettel nem rendelkező óvoda” előírásai vonatkoznak. Lényeges információk: óvodaköteles az a gyermek, aki 2020. augusztus 31-ig betölti a harmadikéletévét. Férőhely esetén felvételt nyerhet az a gyermek is, aki legkésőbb 2021. február 28-ig tölti be a harmadikéletévét.

A beiratkozás 2020. április 2 –április 20. között zajlik.

A szülők 2020. április 17-ig szándéknyilatkozattal jelenthetik be elektronikusan, telefonon vagy különösen indokolt esetben személyesen, ha gyermeküket óvodánkba kívánják beíratni.   Elektronikusan továbbítható a szándéknyilatkozat a rozsakert@lutheran.hu email címre. Amennyiben a szülő a szándéknyilatkozat személyes átadásának kérésével kíván élni, és ezirányú kérelmét indokolja is, abban az esetben a beiratkozás időpontjára vonatkozó beosztást készítünk.

A dokumentumot az óvoda bejáratánál adhatja át a szülő a beosztás szerint megjelölt időpontban.

2020. április 20-ig írásban (emailen) értesítjük a szülőket és a kötelező felvételt biztosító óvodát a beiratkozással kapcsolatos döntésről. A beiratkozáshoz szükséges szándéknyilatkozatot kérjük pontosan, az okmányokban szereplő adatok feltüntetésével és olvasható módon kitölteni. A szülőknek fel kell tüntetniük a kötelező felvételt biztosító óvoda (körzetes óvoda) nevét és címét.

Ezeket az adatokat a https://www.oktatas.hu/hivatali_ugyek/kir_intezmenykeresoweblapon vagy az adott intézmény honlapján találják meg. A szándéknyilatkozat töltsék ki annak érdekében, hogy minél több információnk legyen gyermekükről és a beiratkozással kapcsolatos kéréseikről, kérdéseikről. Amennyiben segítséget kérnek tőlünk, az óvoda telefonján 0628543950 szívesen állunk rendelkezésükre!

Jó egészséget kívánva, tisztelettel:

Kelt: 2020. 03. 30.                                                                                   Biró Zsuzsanna

                                                                                                                    intézményvezető

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

  • a gyermek születési anyakönyvi kivonata,
  • a gyermek TAJ kártyája,
  • az oltási könyv,
  • a gyermek bejelentett lakcímét (tartózkodási helyét) igazoló okmány,
  • a szülők személyi igazolványa,
  • a szülők bejelentett lakcímét (tartózkodási helyét) igazoló okmány
  • a szándéknyilatkozat, és az adatbekérő lap

A gyorsabb ügyintézés érdekében a "2020_21 szándéknyilatkozat" és az "Adatbekérő lap - 2020" letölthető a Dokumentumok/ beiratkozás menüpontban.


« Vissza az előző oldalra!
Csömöri Rózsakert Evangélikus Óvoda - Magyar